ONZE KOFFIE

De beste Arabica-bonen van de Braziliaanse Arabica Alta Mogiana en Midden-Amerikaanse koffie verrijkt met de beste hoogland bonen uit Guatemala en Kenia, allemaal geteeld op een hoogte van 1200 tot 2000 meter, vormen de basis voor onze premium koffie melanges. De zorgvuldige oogst en verdere verwerking, een perfecte match van de bonen en het deskundige branden in de eigen branderij transformeren de kostbare rauwe koffiemelange in de kenmerkende TESTA ROSSA caffè. Door het grote succes van de TESTA ROSSA caffè ontstond het idee om een ​​Italiaans koffiebarconcept rond de boon te ontwikkelen, de TESTA ROSSA caffèbar.

Geniet bij elke slok van Italië

TESTA ROSSA caffe espresso bonen

TESTA ROSSA caffe espresso

De beste Arabica-bonen van de Braziliaanse Arabica Alta Mogiana en Midden-Amerikaanse koffie verrijkt met de beste hoogland bonen uit Guatemala en Kenia, allemaal geteeld op een hoogte van 1200 tot 2000 meter, vormen de basis voor onze premium koffie melanges. De zorgvuldige oogst en verdere verwerking, een perfecte match van de bonen en het deskundige branden in de eigen branderij transformeren de kostbare rauwe koffiemelange in de kenmerkende TESTA ROSSA caffè.

Blend: 100% Arabica

Inhoud: 1000 gram

VPE: 6 x 1000 gram

TESTA ROSSA caffe crema

De beste Arabica-bonen van de Braziliaanse Arabica Alta Mogiana en Midden-Amerikaanse koffie verrijkt met de beste hoogland bonen uit India en Indonesië, allemaal geteeld op een hoogte van 1200 tot 2000 meter, vormen de basis voor onze premium koffie melanges. De zorgvuldige oogst en verdere verwerking, een perfecte match van de bonen en het deskundige branden in de eigen branderij transformeren de kostbare rauwe koffiemelange in de kenmerkende TESTA ROSSA caffè.

Blend: 50% Arabica en 50% Robusta bonen

Inhoud: 1000 gram

VPE: 6 x 1000 gram

TESTA ROSSA caffe crema