PURE TEA 100% biologische thee

Pure Tea presenteert u een compleet nieuw theeproduct. Trendy, puur en authentiek. De smaak, de geur, de prachtig kleurende theeblaadjes en de bijzondere vorm van het zakje van Pure Tea maken theedrinken een ware beleving. Verrassende theesoorten en 100% biologisch samengesteld uit de superieure, eerste pluk: de fijnste theeblaadjes van het seizoen met de hand geplukt en van de beste kwaliteit.

PURE TEA White Line

100% biologisch en van de beste kwaliteit

Topkwaliteit biologische thee in 16 verschillende smaken, per stuk verpakt in een onderscheidend wit piramide-vormig doosje. Met de White Line geeft Pure Tea de theebeleving een geheel nieuwe dimensie, waarbij kwaliteit en design elkaar versterken. Het unieke concept is met name zeer succesvol in het hogere horecasegment, waar de White Line in de exclusieve Pure Tea box wordt gepresenteerd. Een persoonlijk smaakadvies en het originele Pure Tea porselein maken de theesensatie compleet.

PURE TEA Black Line

100% biologisch en van de beste kwaliteit

De Black Line biedt dezelfde Topkwaliteit biologisch thee als de White Line, in een ander verpakkingsconcept. 12 verschillende smaken, per stuk verpakt. Naast de bekende smaken uit de succesvolle White Line telt de Black Line een nieuwe smaak: Rooibos Vanilla. De praktische verpakking maakt de Black Line tot een aantrekkelijke verschijning. De bijpassende Pure Tea box zorgt voor een extra uitnodigende presentatie.